TOP 5 produktů z drogerie

21.10.2023
iGaming novinky
TOP 5 produktů z drogerie

Během posledních dvou let jsem měla díky mému blogu a vám, našim čtenářům, možnost vyzkoušet mnoho zajímavých novinek v oblasti kosmetiky. Některé z nich byly tak skvělé, že stále pokračuji v jejich používání a investuji do nich stále více peněz, než jsem dříve utrácela předtím, než jsem začala psát svůj blog. Přesto zůstávám věrná několika produktům z drogerie, které jsou pro mě stále nejlepšími v jejich kategorii. Dnes bych vám chtěla představit mé "TOP 5 z drogerie".

  • Maybelline Affinitone - Právě jsem spotřebovala svou poslední tubu tohoto korektoru a upřímně doufám, že ho stále vyrábějí, protože se jedná o korektor, který rozhodně stojí za vyzkoušení. S ním dokážu úspěšně zakrýt jak kruhy pod očima, tak i drobné nedostatky. Je to jednoznačně ten nejlepší korektor z drogerie, který jsem kdy použila.
  • Helle - Balzám na rty, který používám od doby, kdy jsem chodila na základní školu, a dosud jsem nenašla žádný jiný, který by mé rty hydratoval tak efektivně jako tento balzám, který stojí jen 30 Kč v drogerii. Na svém blogu jsem se o něm již několikrát zmiňovala, a vždy si s sebou nosím alespoň jedno balení této značky. Pokud bych měla vybrat pouze jeden produkt z drogerie, který bych doporučila, byl by to právě tento balzám. Nejoblíbenější mám verzi s medovou vůní nebo neutrální vůní, ale také je skvělý ten višňový, který rty jemně tonuje do růžova.
  • Dermacol Imperial Mascara - Tato řasenka z drogerie dokázala překonat i mé oblíbené řasenky od značky Max Factor. Dokáže zahustit a prodloužit řasy a hlavně je neslepuje. Bez nadsázky předčí i řasenky od prestižních značek. Investovat velké peníze do řasenky opravdu nemá smysl, protože za 200 Kč můžete mít kvalitní řasenku z drogerie, která se vyrovná těm z parfumerie. Mám řasenky od značek jako Bobbi Brown, Lancome, YSL a Givenchy, ale přesto nejraději používám právě tu od Dermacolu.
  • Maybelline Lasting Drama - Tento produkt mě zaujal díky jeho gelové konzistenci a skvělému štětci, který s ním přichází. Nanášení linky na oči je s ním velmi snadné a rychlé, a už není problémem vytvořit perfektní linku. Zvolila jsem si černou barvu, ale musím říct, že je poměrně intenzivní, takže bych ráda vyzkoušela i hnědou verzi. Každopádně tento produkt stojí za to vyzkoušet.
  • Rimmel Match Perfection - K tomuto makeupu se stále vracím, a to už je mé třetí balení tohoto makeupu. V současné době je to jediný makeup z drogerie, který používám. Je tekutý, což mi nevadí, protože se snadno roztírá. Mám ráda jeho finiš na pleti, který nedělá pleť ani příliš matnou, ani příliš lesklou. Je to právě ta správná střední cesta a z drogérkových makeupů je pro mě jasným favoritem číslo jedna.