Levi's 700

05.09.2023
iGaming novinky
Levi's 700

Sehnat dokonale padnoucí džíny je pro většinu žen docela výzva. A pokud přiberete pár kilogramů navíc, stává se to ještě složitějším úkolem. Stěsnávání se do příliš těsných kalhot v kabince obchodu je nepříjemným zážitkem, který mnoho žen nerado podstupuje. A jakmile si konečně pořídíte džíny, které vám sedí, po několika vypráních se mohou natáhnout a džíny se stanou příliš volnými, což však není důsledkem vaší stravy, ale spíše nízké kvality materiálu.

Já jsem již několik let věrnou zákaznicí značky Levi's, která mě zaujala svou řadou "curve id" (o níž jsem psala v minulém článku). Od té doby chodím pro džíny pouze do jejich obchodů. Nyní mají novou řadu 700, která využívá nejmodernějšího strečového džínového materiálu, který si udržuje svůj tvar, takže problém povolených kolen je minulostí. Tato řada zahrnuje modely Super Skinny 710, mírně volnější Skinny 711 (které mám já), High-Rise Skinny 721 s úzkým střihem a vysokým pasem, Straight 714 s rovným střihem a Bootcut 715, které lichotí postavě a opticky prodlužují nohy.

Jiné kousky z dnešního outfitu jistě již znáte. Novinkou je pouze to růžové sako, které jsem náhodou objevila v outletovém obchodě Pietro Filipi ve Fashion Areně v Štěrboholích. Tento obchod nabízí skvělý výběr a atraktivní slevy. Pokud se někdy ocitnete v této oblasti, určitě se zastavte nejen v Pietro Filipi, ale také v obchodech Nike, Adidas a Levi's, kde si jistě najdete to své.

A protože mám ráda značku Levi's a nová řada 700 je naprostým "must have", ráda bych vám představila soutěž od Levi's. Soutěž spočívá v tom, že zachytíte své první okamžiky v nových džínách z řady 700. Stačí navštívit obchod, vyzkoušet si je, udělat si v nich fotku a zveřejnit ji na facebookovém profilu Levi's společně s odpovědí na otázku "Co uděláte jako první ve svých nových džínách Levi's?" a použít hashtag #LadiesInLevis. Není nutné džíny kupovat, ale věřte mi, že těžko odoláte.