Mateřství Bruno

06.09.2023
iGaming novinky
Mateřství Bruno

Dnes slaví Bruno svátek, a tak je asi na čase, abych vám představila našeho malého Brunečka i na našem blogu. Včera oslavil své jednoměsíčí a bohužel mi dosud nezbýval čas napsat článek a ukázat vám tohoto našeho malého pokladu. Opravdu obdivuji všechny blogerky, které jsou schopny po pár dnech od porodu opět psát články a fungovat jako dříve.

Já jsem vděčná, když si stihnu alespoň vyčistit zuby, a veškerý čas nyní věnuji našemu synovi. Věřím, že pochopíte, proč zde bylo méně článků na blogu. Snažím se být alespoň aktivní na Instagramu a věřím, že až se vše ustálí, určitě se vrátím k pravidelnému psaní článků na blogu. Proto vás prosím o trpělivost.

Bruno přišel na svět 10. května v porodnici U Apolináře a od té doby je to náš malý mazlíček, který se neustále chce tulit a chovat. Za ten měsíc už přibral kilo, a já si nemohu pomoct, ale vzpomínám na to malé, křehké miminko, které jsem se bála vzít do náručí.

Jak jsem již zmínila v jednom z předchozích článků, naše cesta k tomuto pokladu byla velmi dlouhá a náročná. Jakmile budu mít více času, ráda s vámi podělím o náš příběh a zkušenosti, protože jsem obdržela nespočet zpráv a žádostí ohledně článku o naší cestě k tomuto malému zázraku.