Oblíbené produkty do 1000 Kč

12.09.2023
iGaming novinky
Oblíbené produkty do 1000 Kč

Napadlo mě vytvořit článek o produktech, které mě zaujaly v obchodech nebo na internetu a jejichž cena nepřesahuje 1 000 Kč. Občas totiž není jednoduché najít něco, co by se mi líbilo, splňovalo požadavky na kvalitu, materiál a design, aniž bych musela utratit velké množství peněz. Samozřejmě, jsem ochotna investovat do některých věcí, jako jsou třeba hodinky, kožená kabelka nebo boty, ale u věcí, které budu nosit pouze jednu sezónu a pak je zahodím, mám určitý psychologický limit, který prostě nepřekročím.

Prohledala jsem obchody jako Mango, Zara, Reserved, Stradivarius, Asos, Deichmann atd. a vybrala jsem 6 produktů, které se mi líbí a které jsou dostupné za méně než 1 000 Kč. Překvapivě jsem našla úžasné boty v Deichmannu, kde nakupuji již nějakou dobu. Jsou to ty metalické hadí boty s ozdobnými cvočky na špičce. Je zřejmé, že se jedná o inspiraci od Miu Miu, ale cena je více než přijatelná.

Bylo by zajímavé, kdyby se tohoto tématu chopila i jiná blogerka a vytvořila podobný seznam 6 věcí, které jsou momentálně v obchodech dostupné a jejichž cena nepřesahuje 1 000 Kč. Co si myslíte? Jsem zvědavá na výběr ostatních blogerek!