Passport Cover

08.10.2023
iGaming novinky
Passport Cover

Za dva měsíce odletíme na naši svatební cestu a už teď mám tradičně obavy, že na cestě ztratím svůj pas. Zatím jsem se nenaučila cestovat bez stresu a napjatě kontrolovat, zda mám u sebe peníze, telefon a pas. Tohle prověřuji klidně desetkrát za hodinu, a není důležité, že sedím celou hodinu na jednom místě. Mám jednoduše ten pocit, že všechny mé věci mají nožky a snaží se odejít někam pryč. Možná bych měla navštívit nějakého lékaře :-)

Tento rok se však rozhodnu nepodlehnout panice a připravit se s rozmyslem. Koupím si hezký obal na pas pro všechny ty malé dokumenty, které budu potřebovat během cesty. Plánujeme přelety mezi ostrovy, takže si myslím, že takový elegantní pasový obal se nám bude hodit.

Už jsem si vybrala několik možných obalů, které mě zaujaly, ale zatím nemohu rozhodnout, který se mi líbí nejvíce. Velkým favoritem je ten na posledním obrázku - chtěla bych koupit oba, modrý pro sebe a černý pro mého manžela.

Všechny tyto obaly na pas a spousta dalších jsou k dispozici na eBay, stačí zadat "passport cover" do vyhledávacího pole. Který z nich se vám líbí nejvíce?