Outfit Len

10.09.2023
iGaming novinky
Outfit Len

Sametná letní sezóna je mou nejoblíbenější dobou v roce. Jedinou nevýhodou je, že len se snadno mačká, ale tato vlastnost je pro něj typická a neměli byste se jím nechat odradit, pokud uvažujete o přidání něčeho lněného do svého šatníku. Zatím jsem se nedostala do obchodu, abych si pořídila nějaké nové kousky oblečení, které by mi byly (čtěte: o něco větší) a umožnily mi pohodlně kojit, tedy něco s knoflíky či zipem. Naštěstí mi přišla na pomoc moje mamka, která mi nabídla své lněné kraťasy, které jí neseděly, a já je nyní nosím téměř neustále během horkých letních dní.

Nevím, zda jsem to již zmiňovala, ale moje mamka je skvělá v nákupech v second handech. Vždycky tam objeví poklady, jako jsou tyto zcela nové lněné kraťasy.

K nim jsem si oblékla mou oblíbenou lněnou košili a pohodlné tenisky Bugatti na procházky s kočárkem. Měla jsem s sebou také velkou tašku Kipling, kterou jsem pořídila právě na slevě. Tato taška mi slouží jako přebalovací taška, protože má v sobě přebalovací podložku, a tak nemusím nosit jednorázové podložky. Navíc ji mohu nosit i jako kabelku nebo tašku ke sportovnímu oblečení. A pokud je potřeba, snadno a bezpečně ji připevním na kočárek pomocí speciálních popruhů.

No a klobouk je v létě mou nezbytnou součástí. Tento konkrétní klobouk je z H&M a mám ho již několik let, přesto vypadá stále jako nový.

Fotografie vznikly v zahradě mých rodičů, kde jsme strávili celý minulý týden s naším malým Brunem a mým manželem. Byla to naše malá dovolená pro letošní rok, a musím říci, že v tomto počasí je zahrada s bazénem prostě nepřekonatelná.